Ayuda!! No carga el juego...

User avatar
PlatinumLion
Citoyen
Posts: 21
Joined: Sat 25 Mar 2017, 02:37
Realm: Tortolion

Ayuda!! No carga el juego...

Postby PlatinumLion » Wed 24 May 2017, 03:55

luego de hacer doble click al icono del juego se queda en la pantalla inicial cargando y no pasa nada, lo he dejado por mas de 20 minutos por reloj y sigue igual... no se si en este momento el juego esta en proceso de mantenimiento o algo por el estilo pero me parece extraño porque los mantenimientos siempre se realizan bastante rapido.
loading freeze.jpg
se queda cargando asi y luego nada... sigue estando asi...
loading freeze.jpg (97.46 KiB) Viewed 3625 times

User avatar
Céline
Mystique
Posts: 1703
Joined: Fri 20 Nov 2015, 20:42
Realm: -

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby Céline » Wed 24 May 2017, 11:51

Hello,

I can connect my character in Tortolion, so everything is ok on our side.
Are you on holliday, at school or at work ? Public network generally block the ports we need to connect the game (80, 943 and 4510).
Your firewall or antivirus can also block the game.
---
~Contact : support@virtys.com~

User avatar
PlatinumLion
Citoyen
Posts: 21
Joined: Sat 25 Mar 2017, 02:37
Realm: Tortolion

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby PlatinumLion » Wed 24 May 2017, 12:31

Céline wrote:Hello,

I can connect my character in Tortolion, so everything is ok on our side.
Are you on holliday, at school or at work ? Public network generally block the ports we need to connect the game (80, 943 and 4510).
Your firewall or antivirus can also block the game.



huh... i am using the same comp as always, i don't remember changing any type of config either... i am using windows 10, 64 bit with Avast Antivirus.

User avatar
Céline
Mystique
Posts: 1703
Joined: Fri 20 Nov 2015, 20:42
Realm: -

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby Céline » Wed 24 May 2017, 12:45

Mmmmh. Diffcult to know what to do.

Clear the Silverlight memoy -> launch the game (no matter if it doesn't work), right clic, clic on silverlight, last tab, select "clear all"
(or use a pc cleaner like Ccleaner)
Restart your computer
Restart your box/modem
---
~Contact : support@virtys.com~

User avatar
PlatinumLion
Citoyen
Posts: 21
Joined: Sat 25 Mar 2017, 02:37
Realm: Tortolion

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby PlatinumLion » Wed 24 May 2017, 14:03

thank you for your fast answering, i disabled totally the avast antivirus and also disabled windows fireballs to try check what is exactly the problem but even doing that, i still having the same problem... no idea what could be, i have been playing near 2 months without any problem :(

User avatar
Céline
Mystique
Posts: 1703
Joined: Fri 20 Nov 2015, 20:42
Realm: -

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby Céline » Wed 24 May 2017, 14:59

Have you clear the memory off Silverlight ?
Restart your modem/box ? Sometimes they are updated by the internet provider without being notified. And this can change the management of the connection ports. The game needs port 80, 943 and 4510 (open, of course).

You can also uninstall Silverlight and the Client, clear with Ccleaner, restart the computer and reinstall the Client.
---
~Contact : support@virtys.com~

User avatar
PlatinumLion
Citoyen
Posts: 21
Joined: Sat 25 Mar 2017, 02:37
Realm: Tortolion

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby PlatinumLion » Wed 24 May 2017, 15:26

Yes, i cleared silverlight memory many times, restarted modem 3 times, even deleted browser caché, of course i restarted windows many times too.

I was gonna call my ISP but now i deleted the game so i can reinstall it but now i cannot even access the file to download it because the page seems to be temporarily inactive... sniff :'(
Attachments
download error.jpg
download error.jpg (172.15 KiB) Viewed 3592 times

User avatar
PlatinumLion
Citoyen
Posts: 21
Joined: Sat 25 Mar 2017, 02:37
Realm: Tortolion

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby PlatinumLion » Wed 24 May 2017, 15:40

I just read the new article in the News section... maybe the maintenance about Russians servers have something to do with my problem?, i am living in Argentina, tho :/
Attachments
download error2.jpg
i am not sure if its my ISP problem, because the problem seems to be specifially only with Therian Saga pages... i can surf other pages and watch videos without any problems in other adresses :/
download error2.jpg (216.04 KiB) Viewed 3588 times

User avatar
Céline
Mystique
Posts: 1703
Joined: Fri 20 Nov 2015, 20:42
Realm: -

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby Céline » Wed 24 May 2017, 16:14

Maintenance will happen in the next few days and will concern everybody. Not just you ;)
---
~Contact : support@virtys.com~

terko
Défricheur
Posts: 5
Joined: Wed 24 May 2017, 16:17
Realm: Tortolion

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby terko » Wed 24 May 2017, 16:23

me sucede lo mismo .

User avatar
Céline
Mystique
Posts: 1703
Joined: Fri 20 Nov 2015, 20:42
Realm: -

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby Céline » Wed 24 May 2017, 17:03

Terko, are you also in Argentina ? Maybe with the same provider ? It can be a dns problem. My provider sometimes has this kind of problems. And when it happens, we don't have access to a small port of the "Internet".
---
~Contact : support@virtys.com~

User avatar
PlatinumLion
Citoyen
Posts: 21
Joined: Sat 25 Mar 2017, 02:37
Realm: Tortolion

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby PlatinumLion » Wed 24 May 2017, 17:10

:'(

Terko, la admin del foro te pregunta en que país vives -_-

Neptuno
Défricheur
Posts: 5
Joined: Wed 24 May 2017, 11:27
Realm: Tortolion

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby Neptuno » Wed 24 May 2017, 17:54

The same thing is happening to me since last night. I am from Buenos Aires, Argentina.
Changing to a computer connected to another Internet Provider solved the problem. I Think there is something wrong with Fibertel. Please let me know if you have the same provider.

User avatar
PlatinumLion
Citoyen
Posts: 21
Joined: Sat 25 Mar 2017, 02:37
Realm: Tortolion

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby PlatinumLion » Wed 24 May 2017, 18:09

My ISP is Fibertel too, i already just spoke to my ISP, and they told me they cannot just open only one specific port or a few, they either open all ports (in expenses of disabling the wi-fi on my modem which i dont care because i have no use of it), or otherwise just use the their own standard config.

Now my problem is that i cannot download the game client because i still have the DNS problem specifically to download the game client, and the problem is inside http://www.theriansaga.com page, i can navigate the main page or other non-download links, so that's Not my ISP problem. Please check it and fix it.

Neptuno
Défricheur
Posts: 5
Joined: Wed 24 May 2017, 11:27
Realm: Tortolion

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby Neptuno » Wed 24 May 2017, 18:35

Something has changed in the last 24 hr. Therian Saga staff should fix it.

User avatar
Céline
Mystique
Posts: 1703
Joined: Fri 20 Nov 2015, 20:42
Realm: -

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby Céline » Wed 24 May 2017, 18:37

For what I know, we changed nothing ;)
But your provider did something, people that have problem have Fibertel as provider.
---
~Contact : support@virtys.com~

User avatar
PlatinumLion
Citoyen
Posts: 21
Joined: Sat 25 Mar 2017, 02:37
Realm: Tortolion

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby PlatinumLion » Wed 24 May 2017, 18:51

now this is the error what i keep seeing when trying to download the game client... different words but same problem :|
Attachments
download error3.jpg
download error3.jpg (141.27 KiB) Viewed 3540 times

User avatar
Céline
Mystique
Posts: 1703
Joined: Fri 20 Nov 2015, 20:42
Realm: -

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby Céline » Wed 24 May 2017, 20:00

If the provider Fibertel changed something, it's not our fault nor at our request :/
We can't force them to do something ;)
---
~Contact : support@virtys.com~

User avatar
Falkarma
Bâtisseur
Posts: 401
Joined: Fri 20 Nov 2015, 20:48
Realm: -

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby Falkarma » Wed 24 May 2017, 20:19

Hi,

This really look like a wrong DNS config on the ISP. On our side these address did not change IP in the last 2 years.

Can someone do a tracert?

Open a command line, (cmd.exe) in the start menu and write:

tracert play.theriansaga.com

Copy the result here.
Therian Saga

User avatar
PlatinumLion
Citoyen
Posts: 21
Joined: Sat 25 Mar 2017, 02:37
Realm: Tortolion

Re: Ayuda!! No carga el juego...

Postby PlatinumLion » Wed 24 May 2017, 20:57

i dont know if i did it correctly... since i got no response in the first tries, i changed "play" for "www", sorry :/
Attachments
tracert.jpg
tracert.jpg (193.75 KiB) Viewed 3510 times


Return to “Soporte y Reporte de Bug”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest