Problem z aktualizacją

ChlebOOO
Défricheur
Posts: 2
Joined: Sat 15 Oct 2016, 00:29
Realm: -

Problem z aktualizacją

Postby ChlebOOO » Sat 15 Oct 2016, 00:37

Pobrałem grę i po zalogowaniu gdy naciskam graj pisze " Dostępna nowa wersja gry. Gra zostanie ponownie uruchomiona w celu pobrania aktualizacji, Kliknij "OK", aby potwierdzić" po kliknięciu "OK" wyrzuca mnie do pulpitu i nic się nie dzieje :/ Proszę o pomoc. Pozdrawiam

User avatar
Céline
Mystique
Posts: 1589
Joined: Fri 20 Nov 2015, 20:42
Realm: -

Re: Problem z aktualizacją

Postby Céline » Sat 15 Oct 2016, 09:06

Hi,

You can test this : Open the game client, right clic, clic "Silverlight", and press the "Clear all" button on the last tab.
And verify your Silverlight is up to date : http://www.microsoft.com/silverlight/


Google Transalation :
Cześć,
Można to sprawdzić: Otwórz klienta gry, prawy zapadkę, clic "Silverlight", a następnie naciśnij "Wyczyść wszystko" przycisk na ostatniej karcie.
I zweryfikować Silverlight jest aktualne: http://www.microsoft.com/silverlight/
---
~Contact : support@virtys.com~

ChlebOOO
Défricheur
Posts: 2
Joined: Sat 15 Oct 2016, 00:29
Realm: -

Re: Problem z aktualizacją

Postby ChlebOOO » Sat 15 Oct 2016, 14:44

Cześć
Na Internet Explorer jest dobrze i wszystko działa ale nie chodzi mi bardziej o pobraną wersje tharian sagi :/
Dziękuje za pomoc ;)


Hey
For Internet Explorer it's well and everything works but I do not mean more of the downloaded versions tharian saga: /
Thank you for help ;)

User avatar
Naelline
Coordinateur
Posts: 387
Joined: Thu 17 Dec 2015, 09:55
Realm: -

Re: Problem z aktualizacją

Postby Naelline » Sat 15 Oct 2016, 16:09

Hello :D

Client or IE (or other browser) work both with Microsoft Silverlight ;) So it's better to be sure that you have to last version, and the one that your configuration (OS,...) needs ;)
Oui, je suis une méchante petite fille. Mais... puisque je vous le dis !
En plus, j'suis capricieuse :twisted:

User avatar
Giray
Bourlingueur
Posts: 52
Joined: Sun 17 Jan 2016, 08:12
Realm: Hipporiel

Re: Problem z aktualizacją

Postby Giray » Sat 15 Oct 2016, 18:23

Oczywiście, tyle, że klient posiada wbudowany mechanizm aktualizacji, który po wprowadzeniu 1,21, a dokładniej po nieco późniejszych pracach konserwacyjnych na polskim serwerze, przestał działać.


Return to “Ogólne”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest