How can I restart?

OlafvanderKart
Citoyen
Posts: 16
Joined: Mon 18 Jan 2016, 18:40
Realm: -

How can I restart?

Postby OlafvanderKart » Wed 14 Aug 2019, 03:02

I can log in with my original character name and password, except that I go immediately to the "new character" button. That button informs me that I need a "Crossing" to create a new character.

So which is it? Do I still have my 5 vanderKart characters that I spent crossings on, or were they wiped and I need to start from scratch?

swann88
Traducteur
Posts: 97
Joined: Fri 04 Mar 2016, 03:48
Realm: Fauconnia

Re: How can I restart?

Postby swann88 » Wed 14 Aug 2019, 03:23

did you change the server to lanfar ? servers were merged and lanfar is new name

OlafvanderKart
Citoyen
Posts: 16
Joined: Mon 18 Jan 2016, 18:40
Realm: -

Re: How can I restart?

Postby OlafvanderKart » Wed 14 Aug 2019, 09:43

I tried both servers. Lanfar "remembers" me and thinks I have 5 characters. The other one goes straight to new character.

User avatar
NightCroucher
Bâtisseur
Posts: 174
Joined: Thu 12 May 2016, 06:37
Realm: Tortolion

Re: How can I restart?

Postby NightCroucher » Wed 14 Aug 2019, 09:53

OlafvanderKart wrote:I tried both servers. Lanfar "remembers" me and thinks I have 5 characters. The other one goes straight to new character.

So, whats wrong? :D
You have all of your characters. If you want more - you need to buy additional crossings.

User avatar
Céline
Mystique
Posts: 2129
Joined: Fri 20 Nov 2015, 20:42
Realm: -

Re: How can I restart?

Postby Céline » Wed 14 Aug 2019, 17:12

If you played on Wojtek or Loucantar, your characters are nom on Lanfar (we merged old EN servers in one on June).
If you one to restart with a new character, you have 2 solutions : use a Crossing (you can buy them on the shop ingame) or delete a character and create a new one in its place. You can also create a new account, but it won't enjoy the upgrades of your old account.
---
~Contact : support@virtys.com~

OlafvanderKart
Citoyen
Posts: 16
Joined: Mon 18 Jan 2016, 18:40
Realm: -

Re: How can I restart?

Postby OlafvanderKart » Wed 14 Aug 2019, 17:23

I have *none* of my characters. The system seems to think I do, and it won't let me create even 1 new character unless I buy a Crossing.

I'm not going to delete my old account, with all the perks and skills. I think it was on Wojtek. I can't tell whether Celine said my characters are "now" on Lanfar, or "not" on Lanfar. An unfortunate typo. I got one of my friends interested in playing so I decided to try again. So far, I can't. If my characters were wiped, I have no incentive to spend more years getting back to where I was.

User avatar
NightCroucher
Bâtisseur
Posts: 174
Joined: Thu 12 May 2016, 06:37
Realm: Tortolion

Re: How can I restart?

Postby NightCroucher » Wed 14 Aug 2019, 18:46

(calm voice)Once again... What do you see, when you are switching to Lanfar server? Do you see your old characters or not?

Sniq
Bourlingueur
Posts: 80
Joined: Fri 22 Jan 2016, 16:16
Realm: Lanfar

Re: How can I restart?

Postby Sniq » Wed 14 Aug 2019, 21:25

Your characters in server Wojtek should now be in sever "Lanfar".

There is a chance that after you selected the sever "Lanfar", the game may take a while to load your characters. Perhaps that's why you didn't see your 5 characters.

If it is still not working, you can always send email to support@virtys.com. It might help to let them know your
character names in your email.

User avatar
Céline
Mystique
Posts: 2129
Joined: Fri 20 Nov 2015, 20:42
Realm: -

Re: How can I restart?

Postby Céline » Thu 15 Aug 2019, 06:48

Are you sure you connect the right account ? There's 0 character in the account with the mail you use in the forum. And 0 characters on the 3 others account linked to your IP adress. If you remember the name of your old character, please contact support (mail to support@virtys.com) with their names (and server or langage of the server, if you remember) .
---
~Contact : support@virtys.com~

OlafvanderKart
Citoyen
Posts: 16
Joined: Mon 18 Jan 2016, 18:40
Realm: -

Re: How can I restart?

Postby OlafvanderKart » Thu 15 Aug 2019, 12:33

Yes, it is the correct account, but I can only get details from the "main" account as selected during the crossing (not the one displayed in the current initial login). It still fails during login. I have contacted support with the details. Thanks for your help.

User avatar
Céline
Mystique
Posts: 2129
Joined: Fri 20 Nov 2015, 20:42
Realm: -

Re: How can I restart?

Postby Céline » Thu 15 Aug 2019, 20:50

For curious people, it was a Client version problem ;)
---
~Contact : support@virtys.com~


Return to “Help and FAQ”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests