Jak w temacie kto w co gra i tak dalej, może ktoś znajdzie inspiracje.
Mam chęć w coś pograć a do końca nie wiem w co, lobię i strategie i rpg, nie pogardzę jakąś dobrą ekonomiczną czy strzelarką a i przygodowe są ok haha więc ktoś coś ??
GRY
Re: GRY
Europa Universalis IV - chyba można powiedzieć że jestem fanem serii 
a z RPG serie Gothic 1,2,3 wraz z dodatkami i następca Risen 1,2,3 - chociaż w zasadzie i w Gothicu i w Risenie 3-ki są do bani
Ciekawa też jest Two Worlds 2 i wiadomo Skyrim

a z RPG serie Gothic 1,2,3 wraz z dodatkami i następca Risen 1,2,3 - chociaż w zasadzie i w Gothicu i w Risenie 3-ki są do bani

Ciekawa też jest Two Worlds 2 i wiadomo Skyrim

posiadam Skyrim z dodatkami i jest ok,
zamiast Europa Universalis wole Total War lub co polecam Crusader Kings II,
Kupiłem nawet te "nowe Dangu Kipery" ale to nie to samo,
Zagrał bym coś jak setlersi, sam decyduje co i jak buduje ale muszę zdobyć na to surowce mam Grand Ages Rome i jest ok ale to cały czas nie to
zamiast Europa Universalis wole Total War lub co polecam Crusader Kings II,
Kupiłem nawet te "nowe Dangu Kipery" ale to nie to samo,
Zagrał bym coś jak setlersi, sam decyduje co i jak buduje ale muszę zdobyć na to surowce mam Grand Ages Rome i jest ok ale to cały czas nie to
Mówiłem JA Doro 

Ja oprócz Therian Sagi gram a własciwie tworzę w Rpg Maker Vx Ace od 2 lat 
Mam też konto w Runes of Magic lv 72/72 rycerz/wojownik
iLegue of Legends ale w to nie gram

Mam też konto w Runes of Magic lv 72/72 rycerz/wojownik
iLegue of Legends ale w to nie gram
26022016
votre compte a ete supprime avec succes
Yolo
votre compte a ete supprime avec succes
Yolo
Ostatnio grałem sobie w Borderlands 2, polecam, trylogia Mass Effecta też niczego sobie, obie RPG i strzelanka w jednym jak ktoś lubi takie rzeczy.
Dark Soulsy 2 całkiem spoko, 1 też nienajgorsze.
Path of Exile fajny hack 'n' slash przez neta, niestety potrafi wkurzyć całkowitą zmianą balansu z patchem, więc dobra postać może się nagle zrobić bezużyteczna. Portal, Majesty 2, Fallout też ok.
Dark Soulsy 2 całkiem spoko, 1 też nienajgorsze.
Path of Exile fajny hack 'n' slash przez neta, niestety potrafi wkurzyć całkowitą zmianą balansu z patchem, więc dobra postać może się nagle zrobić bezużyteczna. Portal, Majesty 2, Fallout też ok.